Welkom op de website van Oranjevereniging Rijswijk!

Op onze website informeren wij u over de activiteiten die de Oranjevereniging organiseert. Bekijk hieronder het laatste nieuws of bekijk via het Programma aan welke activiteiten u binnenkort kunt deelnemen. Daarnaast kunt u op deze website foto's terugkijken van de activiteiten die geweest zijn.

Wij kunnen de activiteiten niet organiseren zonder voldoende leden. Steun onze vereniging dan ook door lid te worden. Lidmaatschap biedt korting of zelfs gratis deelname aan de activiteiten. Gebruik het contactformulier op de website om uw gegevens door te geven.

Graag tot ziens op één van onze activiteiten!

Het bestuur
 
 
Oranjevereniging Rijswijk op Facebook 
Oranjevereniging Rijswijk is ook te vinden op Facebook! Bekijk hier het laatste nieuws en foto's van onze activiteiten.
 
 
 
Beste leden,

Wegens persoonlijke omstandigheden heeft André Bosschaart besloten zich per direct terug te trekken uit het bestuur van de Oranjevereniging. André heeft zich altijd belangeloos ingezet voor de Oranjevereniging en hier veel tijd en moeite ingestoken. Wij willen hem hiervoor bij deze uiteraard bedanken.

Echter betekent dit wel dat het bestuur nu nog uit slechts twee leden bestaat wat, volgens de geldende regelgeving omtrent het bestuur van een vereniging, te weinig is. Het absolute minimum is namelijk drie personen. 

Kortom, een nieuw bestuurslid is absoluut noodzakelijk anders moet de Oranjevereniging opgeheven worden of “slapend/inactief” gemaakt worden. Dit willen we uiteraard op alle mogelijke manieren zien te voorkomen.

Een aantal scenario’s is mogelijk aangezien de huidige overgebleven bestuursleden flexibel zijn in hun medewerking hoewel zij in feite beiden al aangegeven hadden na dit jaar te willen stoppen.

-        Iemand meldt zich aan als bestuurslid en de overige bestuursleden blijven (voorlopig) aan zodat er wederom een compleet bestuur ontstaat.

-        Er meldt zich een compleet nieuw bestuur en de huidige bestuursleden kunnen nog enige tijd ondersteunen.

-        Een compleet nieuw bestuur neemt de Oranjevereniging over en begint met een nieuwe start en wellicht nieuwe ideeën. 

Op dit moment gaan we ervan uit dat er een oplossing gevonden gaat worden. Daarom gaan we de leden binnenkort per brief benaderen voor de contributie. Hoewel er momenteel geen activiteiten plaatsvinden zijn er wel vaste kosten die betaald moeten worden, onder andere voor de verzekering, bankkosten, hosting website, lidmaatschap Oranjebond enz. 

Helaas zullen er vanwege het Covid-19 virus voorlopig ook geen activiteiten worden georganiseerd.

Met vriendelijke groet,

Oranjevereniging Rijswijk:

William van Ewijk (penningmeester)

Petra Dijkstra (voorzitter)